Gra o Stra¿y Po¿arnej

Ogłoszenie

Rejestrowaæ siê i zak³adaæ jednostki bêdzie dobra zabawa

#1 2010-10-17 21:54:21

Stra¿ak

Administrator

Punktów :   

Ragulamin

Wyja¶niê wam jak sk³adaæ wnioski o wymianê wozu w JRG/OSP:

1. Zak³adamy temat np. JRG-3 Czêstochowa, nastêpnie w tre¶ci postu piszemy:
Jednostka Ratowniczo-Gasnicza nr. 3 w Czêstochowa prosi o wymianê pojazdu 353[s]21 GBA Iveco Magirus z powodu wieku pojazdu(19 lat), awaryjno¶ci, braku mo¿liwo¶ci potrzebnych modyfikacji w poje¼dzie. Tu napiszecie co uwa¿acie. JRG-3 prosi o pozytywne rozpatrzenie mojej pro¶by.
Je¿eli chodzi o jednostki JRG/OSP i pozyskanie wozu z JRG to nastêpuj±co:
Jednostka Ratowniczo-Ga¶nicza/Ochotnicza Stra¿ Po¿arna B³eszno wyra¿a chêæ pozyskania wozu np. GBA (nie piszemy marki pojazdu gdy¿ nie jest przewidywalne to co akurat bêdzie do przekazania. Jednostka prosi o pozytywne rozpatrzenie pro¶by.
2. Pro¶ba nie musi byæ rozpatrzona pozytywnie, powód oddalenia pro¶by bêdzie zawsze podany.
3. Pojazdy bêd± przekazywane, jednostka nie ma wp³ywu na markê dostarczonego pojazdu.
4. Jednostki z JRG musz± mieæ przynajmniej miesiêczny sta¿ a OSP dwa miesi±ce.
5. Proszê nie winiæ tego który rozpatruje wnioski za decyzjê, pisanie na GG nic nie da, a nawet pogarsza sytuacjê, je¿eli kto¶ napiszê mi na GG tekst typu: No proszê rozpatrz mi pozytywnie wniosek, automatycznie wniosek zostaje oddalony.
6. Wnioski mo¿na sk³adaæ w ka¿dy dzieñ miesi±ca, rozpatrywane bêd± w ci±gu 7 dni, tak jak przekazania
7. Jednostka bêdzie mog³a pisaæ wniosek o samochód raz na miesi±c.(Je¿eli wniosek bêdzie pozytywny)
8. Komenda G³ówna Pañstwowej Stra¿y Po¿arnej PUN jest czynna od Poniedzia³ku do Pi±tku w godzinach 08:00-16:00

Je¿eli potrzebujesz pomocy pisz na PW
Gdy pomog³em daj plusika

Stopka forum

RSS